Skip to main content

Inspection Manager automatiseert en optimaliseert uw kwaliteitsplanning, inspectie en rapportage

BEKIJK VIDEO

Inspection Manager

Uw ultieme software voor productiekwaliteitsbeheer

Het beheren van uw kwaliteitsproces hoeft niet moeilijk te zijn. Inspection Manager™ maakt het eenvoudig. Inspection Manager is een volledig geïntegreerde kwaliteitsbeheersoftware voor productie en brengt flexibiliteit, efficiëntie en productiviteit in uw kwaliteitsproces. Uitgebreide automatiseringstools verlagen de kosten, voorkomen menselijke interpretatiefouten, verbeteren de levertijd en de kwaliteit van onderdelen, zodat uw klanten altijd vertrouwen hebben in uw producten.

Voordelen

Inspection Manager implementeert de beste productiekwaliteit processen in al uw activiteiten en helpt u kansen voor product- en procesverbeteringen te bedenken. Weg met al het papier, handmatige processen en verwarring. Een geautomatiseerd en geoptimaliseerd kwaliteitsproces maakt u efficiënter, productiever en succesvoller.

High QA Inspection Manager helps you gain a deeper insight beyond pass or fail quality
Krijg diepere inzichten voorbij pass/fail
High QA Inspection Manager automates labor-intensive manual processes
Automatiseer arbeidsintensief handmatig proces
High QA Inspection Manager reduces quality control bottlenecks
Knelpunten in de kwaliteitscontrole verminderen
High QA Inspection Manager eliminates interpretation errors
Elimineer interpretatiefouten
High QA Inspection Manager consolidates multiple systems into and all in one system
Meerdere systemen consolideren
High QA Inspection Manager improves quality and compliance documentation
Kwaliteits- en nalevingsdocumentatie verbeteren

Functies

2D-tekening Automatisch balloonen met GD&T en PMI

Materiaal- en procesbeheer

Gereedschap en Meetmiddelen-beheer

Sample beheer

Productiesleutelsets

Gebruikerstoegangscontrole

Op AQL gebaseerde controle planning

Revisiebeheer voor tekeningen met meerdere pagina's

Onderdeelbeheer en traceerbaarheid

Rapportage (FAI, PPAP)

Automatische conversie naar andere eenheid (metrisch/imperiaal)

Geïntegreerde stuklijst

Expertmodules - AutoFasteners, AutoWelding

Inspectieprocedures

Bibliotheek met inspectie-instructies

Toewijzing inspectietool

Inspectieplan tijdens het proces

Eindinspectieplan

Beheer van Opdracht en Lots

Revisie controle

Inspectiemachinegegevens (CMM, VMM, enz.) verzameling van resultaten

Gegevensverzameling op de werkvloer (Bluetooth, draadloos, handmatig)

Statistische procescontrole (SPC)

APQP/FMEA-automatisering

APQP/PPAP

Niet-conformiteitsrapportage (NCR)

Infrastructuur

Gecentraliseerde databasegestuurde oplossing

API voor integratie van systemen van derden

Taakgebaseerd gebruikersbeheer

Enterprise Security Toegangscontrole Beheer

Versleutelde communicatie

Flexibele pakketten en licenties

Automatisch ballooning met één klik en GD&T-extractie

Met slechts één klik kunt u snel GD&T uit 2D-tekeningen extraheren en nummeren en een volledige lijst met kenmerken voor uw onderdeel samenstellen. Het geavanceerde Optical Character Recognition (OCR)-systeem maakt binnen enkele minuten een balloonde tekening.

Pas eenvoudig ballonkleuren, vormen en pijlen aan of sleep aangepaste vereisten die niet in de tekening voorkomen.

Wissel tussen metrische of Engelse eenheden, stel een volledig geïntegreerde SPC in en bouw in-proces inspectieplannen op, allemaal in dezelfde software voor productiekwaliteitsbeheer.

Gegevensblad
DOWNLOAD
Simplify and automate manufacturing quality processes with High QA software
High QA offers batch processing to automate manufacturing quality ballooning and control plan processes.

3D MBD Auto-ballooning en PMI-extractie

De MBD-module voor Inspection Manager maakt het eenvoudig om 3D-modellen op te nemen in uw kwaliteitsproces.

  • Op intelligente wijze GD&T en PMI extraheren, wijzigen en beheren vanuit native 3D MBD-modellen
  • Krijg inzicht in en duidelijkheid over het 3D-model PMI en geannoteerde gegevens
  • Stroomlijn en automatiseer kwaliteitsprocessen, van ballooning tot planning tot eindrapporten

GD&T- en PMI-gegevens worden automatisch geëxtraheerd en weergegeven in het model wanneer een bestand wordt geopend. Annotaties worden automatisch opgeschoond op basis van bruikbaarheid en kunnen zichtbaar, niet-selecteerbaar of verborgen zijn. Dimensies kunnen indien nodig naar verschillende statussen worden geschakeld. Drag-and-drop-technologie verplaatst PMI-gegevens rechtstreeks naar essentiële weergaven op het MBD-model om kwaliteitsprocessen correct aan te sturen.

Nadat het 3D-model is ballooned en aangepast, worden alle weergaven geconverteerd naar bruikbare 2D-tekeningen voor kwaliteitsprocessen. Het 3D-model kan ook worden geconverteerd naar een STEP-bestand om andere productieprocessen te ondersteunen of naar een 3D-pdf voor visualisatie.

3D-modellen van alle belangrijke CAD-systemen worden ondersteund.

Video
BEKIJK
Gegevensblad
DOWNLOAD
Technische samenvatting
DOWNLOAD

Diepgaande op AQL gebaseerde voorbeeldplanning

Geïntegreerde sample-planning op basis van Acceptance Quality Limit (AQL) maakt herhaalbaarheid, schaalbaarheid en consistentie mogelijk door een efficiëntere workflow te bieden met gegevens en plannen in één gecentraliseerde database.

Stel één keer een sample-plan op en gebruik het voor meerdere opdrachten en Lots. Planwijzigingen zijn eenvoudig met een paar klikken doorgevoerd en direct zichtbaar. De sample planning van Inspection Manager is gebaseerd op MIL-STD-105 en Z1.4 AQL-normen en ondersteunt vele andere veelvoorkomende AQL-tabellen.

VRAAG EEN DEMO AAN
Simplify and automate manufacturing quality processes with High QA software
Simplify and automate manufacturing quality processes with High QA software

Gebruikerstoegangscontrole voor onderdeelbeveiliging

Gebruikerstoegangscontrole biedt grote flexibiliteit om te bepalen wie toegang heeft tot gevoelige onderdeelgegevens. Definieer beveiligingsgroepen op locatie, afdeling, rol of individuele gebruiker om toegang tot onderdeelrecords te beperken op basis van ‘need-to-know’, ITAR, FDA of andere nalevingsvereisten. Dankzij een centrale locatie in de kwaliteitsbeheersoftware kunt u gebruikers toevoegen aan of verwijderen uit beveiligingsgroepen, waardoor een IT-afdeling geen aparte beveiligde en onbeveiligde servers hoeft te beheren.

VRAAG EEN DEMO AAN

Productiesleutelsets

Verminder uw inspectiewerk door maten te groeperen volgens snijgereedschap. Kritieke maten en andere maten in de groep die door hetzelfde snijgereedschap worden beïnvloed, zijn met een kleurcode op de afdruk gemarkeerd voor gemakkelijke identificatie. Wanneer de kritische maat door de inspectie komt, worden de overige leden van de groep gemarkeerd als geslaagd.

Manufacturing Key Sets integreert met op AQL gebaseerde sample planning en het gecentraliseerde databasesysteem om de integriteit van de GD&T- en inspectieresultatengegevens te behouden met volledige, geautomatiseerde traceerbaarheid naar de bron.

VRAAG EEN DEMO AAN
Simplify and automate manufacturing quality processes with High QA software
Simplify and automate manufacturing quality processes with High QA software

Geïntegreerde gereedschap- en meetmiddelen beheer

Tool & Gage-beheer is een cruciaal element dat betrouwbare inspectieresultaten mogelijk maakt, zowel binnen uw bedrijf als van een externe leverancier. Het maakt geautomatiseerde toewijzing van categorieën aan inspectietools mogelijk op basis van de kenmerkherkenning van de 2D-tekeningen.

Beheer en tracking van voorraden, opslaglocaties en de meeste huidige gebruikers vermindert de verspilde tijd die wordt besteed aan het zoeken naar tools en rapporten. Alle informatie is direct beschikbaar in één gecentraliseerde database in één software voor productiekwaliteitsbeheer.

U kunt snel een gedetailleerde gebruiksgeschiedenis voor elk gereedschap of meetinstrument identificeren en u kunt het gebruik filteren op onderdeel, taak, inspecteur en datumbereik om te voorkomen dat inspectieresultaten uit niet gekalibreerde hulpmiddelen komen.

Bluetooth, draadloze en bekabelde inspectietools worden naadloos ondersteund en vereisen geen externe hardware of communicatieprotocollen.

Geplande kalibratietijdwaarschuwingen worden ruim van tevoren verzonden, zodat belangrijke kalibratietaken altijd worden gehandhaafd.

VRAAG EEN DEMO AAN

Inspectieresultaten automatisch importeren

Importeer uw inspectieresultaten van CMM’s, VMM’s, meetarmen, draadloze Bluetooth-apparaten, bekabelde gereedschappen, handmatige middelen, schroefmaten en meer – met slechts één druk op de knop.

Identificeer visueel de inspectiestatus voor een onderdeel met een kleurcode om voltooide, te inspecteren en mislukte resultaten te tonen. Elk sample toont de inspecteur en tijdstempels voor de eerste en laatste resultaten, waardoor de zichtbaarheid en traceerbaarheid over de partij of het werk wordt vergroot. Realtime meldingen en waarschuwingen worden geactiveerd voor mislukte afmetingen en partijacceptatiestatus en kunnen voor elk onderdeel of elke taak worden geconfigureerd.

High QA Inspection Manager ondersteunt automatisch de tools die u gebruikt om onderdelen in realtime, batchgewijs of handmatig te meten, en maakt automatisch niet-conformiteitsrapporten aan. Automatisering met één klik maakt FAI-, PPAP- en andere rapporten in minuten in plaats van uren.

VRAAG EEN DEMO AAN
Simplify and automate manufacturing quality processes with High QA software
High QA provides manufacturing quality management software (QMS) solutions that enable companies to efficiently create, manage and monitor all manufacturing quality requirements across produced parts

In-process en definitieve inspectieplannen

High QA Inspection Manager biedt het kader om een ​​gemeenschappelijke reeks normen en taal vast te stellen voor de productie- en kwaliteitsafdelingen om effectief te communiceren. De gemeenschappelijke taal vermindert downstream-interpretaties die vaak bijdragen aan fouten bij het invoeren van gebruikersgegevens. Deze functie elimineert ook overbodige inspanningen, minimaliseert materiaalverspilling en zorgt ervoor dat nauwkeurige en betrouwbare gegevens beschikbaar zijn. Realtime waarschuwingen maken passende corrigerende maatregelen mogelijk om onnodige verspilling te voorkomen.

Gebruikers maken indien nodig individuele plannen voor het proces en de definitieve inspectie. Elk plan is een uniek PDF-bestand met de specifieke informatie die bij die stap nodig is.

Met Inspection Manager behoren gedrukte procesdocumentatie en rapportages tot het verleden. Met de papierloze kwaliteitsbeheersoftware voor productie kunnen gebruikers, op basis van machtigingen, inspectieresultaten lezen en invoeren met een klik op een knop op een tablet of pc. Alle inspectieresultaten worden automatisch opgeslagen in een handige, toegankelijke, gecentraliseerde database. Veel organisaties die nog steeds afhankelijk zijn van papieren documentatie, kunnen procesinformatie in formulieren invoeren. Ze worden automatisch als Excel\CSV-bestanden in de database opgeslagen en kunnen indien nodig worden afgedrukt.

VRAAG EEN DEMO AAN

Geautomatiseerde SPC met realtime analyse en waarschuwingen

Een geïntegreerd statistisch procescontrole (SPC) pakket is een integrale module van Inspection Manager. Het maakt het verzamelen van statistische gegevens mogelijk voor inspectieroutines tijdens het proces en de inspectie van definitieve onderdelen. Met minimale training kunnen gebruikers het statistische proces in slechts een paar muisklikken opzetten.

Automatisch verzamelde gegevens worden rechtstreeks in de centrale database ingevoerd, waar ze kunnen worden georganiseerd in SPC-resultaten, grafieken en rapportage.

High QA Inspection Manager ondersteunt de AQL-standaard en presenteert dienovereenkomstig dynamische tabel samples.

VRAAG EEN DEMO AAN
Simplify and automate manufacturing quality processes with High QA software
Simplify and automate manufacturing quality processes with High QA software

Gegevensverzameling op de werkvloer en NCR

Het in realtime verzamelen van inspectiegegevens op de werkvloer is de sleutel tot het begrijpen van een proces. Door die gegevens beschikbaar te stellen in een gemakkelijk leesbaar dashboard, wordt de proceskwaliteit visueel bevestigd. High QA IM Explorer en High QA IM eXpress zijn mobiele oplossingen die zijn ontworpen om het inspectieproces te automatiseren.

Tabletgebaseerde High QA IM Explorer en High QA IM eXpress bieden toegang tot de balloonde tekening, een wizardachtige stapsgewijze handleiding met vooraf gedefinieerde meettaken en visuele instructies voor het voltooien van het meetproces. Inspectieplannen van High QA Inspection Manager definiëren de inspectievereisten met behulp van een gecentraliseerde database voor nauwkeurige, consistente informatie en realtime non-conformiteitsrapporten.

De intuïtieve, gebruiksvriendelijke app leidt gebruikers stap voor stap door de inspectietaken met minimale training.

High QA IM Explorer en High QA IM eXpress maken deel uit van High QA’s Comprehensive Manufacturing Quality Management System, ontworpen om naadloos samen te werken met High QA Inspection Manager. Terwijl High QA IM eXpress wordt gebruikt om inspectiegegevens te verzamelen van vooraf toegewezen projecten en taken, heeft High QA IM Explorer extra functionaliteit om gebruikers toegang te geven tot een breder scala aan informatie die wordt geleverd vanuit de centrale database van High QA Inspection Manager.

VRAAG EEN DEMO AAN

Rapport genereren met één klik

De uitgebreide geïntegreerde rapportmodule van High QA Inspection Manager produceert automatisch een verscheidenheid aan standaard- en aangepaste rapporten met behulp van gegevens uit de gecentraliseerde database. Rapporttypen omvatten industriestandaard FAI, PPAP, SPC, NCR en meer, inclusief bedrijfsspecifieke en op maat ontworpen rapportsjablonen. Inspectieresultaten verzameld op de werkvloer, automatisch of via handmatige invoer, of van uw supply chain-partners, leveren de brongegevens die in deze rapporten worden gebruikt. De geïntegreerde Report Designer maakt binnen enkele minuten aangepaste rapportformulieren en sjablonen om te voldoen aan interne of externe rapportagevereisten. Aangepaste rapporten kunnen formules, unieke paginalay-outs en de mogelijkheid bevatten om bestaande sjablonen van uw klanten te importeren. Klanten waarderen het om hun eigen rapporten te zien, vooral met de eersteklas resultaten die High QA Inspection Manager biedt.

VRAAG EEN DEMO AAN
Simplify and automate manufacturing quality processes with High QA software

Laten we beginnen
Ontdek hoe High QA uw kwaliteitsinspectieactiviteiten kan transformeren.